Vad är Koplr.se?

Koplr.se är en aggregator och en prisjämförelse sida för alla större nätbutiker i Sverige.

Vi söker igenom miljontals produkter från hundratals nätbutiker för att hitta det bästa priset för det du söker. Koplr.se är också en shoppingportal (www.koplr.se) där du kan välja kategorier, nätbutiker och varumärken från huvudsidan och sedan gå vidare till produktsidor som är intressanta för dig. På produktsidorna hittar du många produkter från olika nätbutiker som matchar din sökning. Då kan du jämföra priset och hitta den bästa affären.

Om du inte vet namnet på den produkt du letar efter kan du enkelt navigera till, till exempel Sport och friluftsliv och hitta lätt underkategorier i olika sportområden.

Du kan också enkelt sortera efter pris så att du kan hitta vad som passar din prisnivå och vad är det billigaste. Vi har också rabattfunktion så att du alltid har en översikt över vilka produkter som är på REA. När du har hittat en produkt du gillar kan du trycka på den och sedan skickas vi till nätbutiken som har produkten så att du kan få mer detaljerad information och samtidigt köpa den om du vill. Du kan besöka så många nätbutiker som du vill.

Om du använder Koplr.se innan du handlar, kan du alltid se vilka online-butiker som har låga priser. Vi kan dock inte garantera att priserna alltid är de lägsta, men som regel borde du kunna hitta de lägsta priserna i Sverige på Koplr.se 

Tips för sökning:
Om du vill ha bästa möjliga resultat ska du använda ett produktnamn till exempel "Didrikson parkas". När du ansöker om "Didrikson parkas" ser du alla resultat med Didrikson parkas. Då kan du välja om det är för damer, män eller barn, samt sortering på pris och rabatter. Det gör det väldigt lätt att hitta det du söker och till bästa pris.

Vi erbjuder miljontals produkter från hundratals nätbutiker och tusentals välrenommerade varumärken som Apple, Sony och Nike, butiker som Stadium, Länna Möbler och Bokia, och sajter som Ellos, tretti.se och Booking.com och många, många fler. Och allt på ett ställe! Vi gör söktjänsten så att du inte behöver göra det.

Fakta om Koplr.se:

Billig: Vi hjälper dig att göra en bra affär när du handlar online
Snabb: Du kan snabbt jämföra produkter på pris och rabatter
Smart: Hitta relevanta produkter genom att filtrera oönskat innehåll.

Vårt mål
Vårt mål är att erbjuda alla konsumenter i Sverige en föredragen webbplats för produkt- och prissammanställning, och vi hoppas att det kommer att vara till nytta för dig.